Nieuws

Ontwerp zonder titel

23 jul.

Nieuwe transitievergoeding en cumulatieve ontslaggrond komen op stoom

Het ontslagrecht is de laatste jaren flink in beweging geweest. Dat geldt onder andere voor de transitievergoedingen en de zogeheten cumulatieve ontslaggrond.

DSF1327

30 jun.

Is het eigenrisicodragerschap in 2022 voor u nog wel interessant?

Onlangs is het wetsvoorstel voor wijziging van de Wet financiering sociale verzekeringen (Wfsv) aangenomen. Hoeveel invloed heeft dat op uw premie?

DSF1478

03 mrt.

Strategie onmisbaar voor verzuim- en vitaliteitsbeleid

Wie het verzuim in de organisatie wil terugdringen en gezondere medewerkers wil hebben, komt er niet alleen met fruit en een bewegingsapp. Weten wat werkt?

Werkhervattingskas

20 nov.

Laat de Werkhervattingskas niet liggen!

Eind november of begin december valt bij elk bedrijf de beschikking Werkhervattingkas weer op de deurmat. Waar moet u als werkgever op letten om niet teveel te betalen?

DSF2032

03 nov.

Thuiswerken; het nieuwe normaal

Goed, thuiswerken is de nieuwe norm, misschien wel voor een langere periode. Belangrijk dus om te zorgen dat alles in je thuisomgeving zo goed mogelij...

DSF1031

19 okt.

Dit is onze nieuwe collega Lisa Goelema

Samen met haar vriend woont ze in Valthe, een - zoals ze zelf aangeeft - heerlijk klein en gemoedelijk dorp middenin in de Drentse bossen. Ze omschrij...

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.