Vragen? Wij helpen u graag

Bel 0523 - 28 23 20 Contact

Over Vitalr

Voor organisaties die inzicht willen in de complexiteit rondom sociale zekerheid en de mens binnen de organisatie, is Vitalr dé partner die inzicht & de oplossing biedt op het gebied van uw menselijk kapitaal. Anders dan bij andere dienstverleners beantwoorden wij uw vraag door middel van het continu reflecteren, formuleren, activeren en realiseren waarbij persoonlijke aandacht en deskundigheid het uitgangspunt is.

DSF1031

Strategisch sturen op enthousiaste en toekomstbestendige medewerkers

Wij gebruiken onze uitgebreide expertise om organisaties structureel en strategisch inzicht en overzicht te geven over enthousiaste en toekomstbestendige medewerkers. Voor compleet inzicht en overzicht kunt u bij ons terecht. Ook voor enkelvoudige HR-vraagstukken helpen wij u graag.

Referenties

Voor wie werken wij?

Onze opdrachtgevers zijn ondernemers, controllers en HR-professionals die aan de slag willen met hun medewerkers. Dat kan zijn omdat er op dit moment uitdagingen zijn op HR-gebied. Ook als u preventief aan de slag wilt met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer over onze dienstverlening
Wij zijn

Wij zijn…

Onze enthousiaste adviseurs hebben kennis en ervaring als het gaat om de menselijke kant van uw organisatie. Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle opleidingseisen en richtlijnen. Persoonlijke aandacht en deskundigheid vinden we belangrijk.

Daarnaast zijn wij:

  • Onafhankelijk
  • Betrokken
  • Enthousiast
  • Ondernemend
  • Betrouwbaar
Onze specialisten

Onze specialisten

Het Vitalr team bestaat uit ervaren en enthousiaste specialisten met passie voor hun vak. We hebben oprecht aandacht voor elkaar en onze klanten. Ook volgen onze medewerkers tijdig en pro actief hun opleidingen en bijscholingen. Kom gerust eens met ons kennismaken.

Maak kennis met onze specialisten
Dig17 Gebouw klein

Meer dan 70 jaar ervaring

Vitalr is in 2020 opgericht als bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep. Met meer dan 70 jaar Vrieling ervaring op het gebied van verzekeren, arbodienstverlening en andere HR-vraagstukken weten wij wat werkt én wat niet. Op deze jarenlange ervaring bouwen wij verder. Door Vitalr worden de open vraagstukken tussen de verzekeringsoplossingen, verzuimbelgeleiding en preventie voor werkgevers bij elkaar gebracht.

Meer over Vrieling Adviesgroep
Kwaliteit

Kwaliteit

Voor Vitalr staat het begrip kwaliteit in de dienstverlening centraal. Wij borgen onze kwaliteit door middel van een gecertificeerd kwaliteitsborgingssysteem. Dit houdt ons scherp om kritisch naar onze dienstverlening te blijven kijken. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Adfiz. En onze specialisten zijn professioneel, gediplomeerd en bekwaam binnen hun vakgebied.

Meer over kwaliteit bij Vitalr

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.