Over Vitalr

Vitalr bestaat sinds 2009 als onderdeel van Vrieling. In 2023 zijn Fizie en Vitalr verdergegaan onder de naam: Vitalr. Alles voor jouw personeel. Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren. Het gemak van alles onder één dak. Gewoon goed geregeld bij Vitalr.

In ongeveer 50% van de ziekmeldingen twijfelt de werknemer om zich ziek te melden. Wat maakt dat de ene werknemer besluit thuis te blijven en de ander ervoor kiest om toch naar het werk te gaan?

Vitalr helpt!

DSCF5003

Vitalr

Elke ondernemer wil enthousiaste, blije en betrokken werknemers. Als werkgever heb je zelf veel invloed op hoe jouw mensen zich voelen. Dit begint bij aandacht, waardering en vertrouwen, maar ook goed luisteren en het voeren van de juiste gesprekken. Wij zijn er als iemand uitvalt, maar helpen ook om verzuim te voorkomen. Want voorkomen is véél beter dan genezen. Vitalr helpt!

Alles voor jouw personeel. Van uitval voorkomen tot alles regelen als iemand toch uitvalt. Met advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing!

Vitaliteit

Rocket Vitalr

Wie goed voor zijn of haar mensen zorgt, krijgt dat terug. Wij helpen organisaties met preventie en gezond werkgeverschap.

Verzuim

Balance Vitalr

Van snelle terugkeer en begeleiding tot verzekering. En van het in kaart brengen van risico’s in je organisatie tot trainingen. Wij helpen met alles wat komt kijken bij verzuim.

Verzekeren

Employee2 Vitalr

Als je mensen in dienst hebt, komen daar risico’s bij kijken. Een goede verzekering dekt die risico’s af. Samen kijken we wat het beste past bij jouw organisatie!

Referenties

Onze werkgevers

Van detailhandel tot industrie en van bouwbedrijf tot zorginstelling. We helpen werkgevers uit verschillende sectoren met Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren. Een paar van onze werkgevers:

Wij zijn

Team

Het Vitalr-team bestaat uit enthousiaste en vakkundige specialisten. Mensenmensen, die zich elke dag inzetten voor mensenzaken. We hebben de juiste papieren op zak om jouw organisatie te helpen. Persoonlijke aandacht en deskundigheid staan voorop!

Bekijk onze specialisten
DSCF4886

Kwaliteit, natuurlijk kwaliteit!

Als het om mensen gaat, kan het niet goed genoeg zijn. We borgen kwaliteit met een eigen gecertificeerd kwaliteitsborgingssysteem. Dit houdt ons scherp. Zo blijven we altijd kritisch kijken naar ons werk. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Adfiz. Onze specialisten zijn professioneel en gediplomeerd. Alles voor jouw personeel.

Dig17 Gebouw klein

75 jaar ervaring met Vrieling

In 2009 is Vitalr opgericht als bedrijfsonderdeel van Vrieling. Daarin schuilt meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van verzekeren, arbodienstverlening en andere HR-vraagstukken. Wij weten wat werkt én wat niet. We brengen vraagstukken rondom vitaliteit, preventie, verzuim en verzekeren bij elkaar. Het gemak van alles onder één dak!

Meer over Vrieling

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.