Vragen? Wij helpen u graag

Bel 0523 - 28 23 20 Contact

Over Vitalr

Vitalr biedt inzicht in de kansen en risico’s van de medewerkers in uw organisatie en de verzekerbare oplossingen rondom uw medewerkers. Wij zijn uw persoonlijke regisseur tussen alle schakels waarmee u te maken heeft rondom uw medewerkers, de accountant, de verzekeringsadviseur, de casemanager, de verzekeraar, de Arbodienst, HR, het UWV, de Belastingdienst en de salarisadministratie.

DSF1031

Strategisch sturen op enthousiaste en toekomstbestendige medewerkers

Wij gebruiken onze uitgebreide expertise om werkgevers structureel en strategisch inzicht en overzicht te geven over hun enthousiaste, vitale en toekomstbestendige medewerkers. Voor compleet inzicht en overzicht kunt u bij ons terecht. Ook voor enkelvoudige vraagstukken per onderdeel helpen wij u graag. Met ons als partner werkt u aan de enthousiaste en toekomstbestendige medewerker door tijd en geld te besparen en meer winst te maken.

Referenties

Voor wie werken wij?

Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld ondernemers, controllers en HR-professionals die aan de slag willen met hun medewerkers. Dat kan zijn omdat er op dit moment uitdagingen zijn op HR-gebied. Denk aan het vasthouden van medewerkers, Ook als nu alles op rolletjes loopt, maar de toekomst onzeker is.

Meer over onze dienstverlening
Wijzijn

Wij zijn…

Onze enthousiaste adviseurs hebben kennis en ervaring als het gaat om de menselijke kant van uw organisatie. Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle opleidingseisen en richtlijnen. Persoonlijk, kundig en enthousiasme vinden we belangrijk. De vaste persoonlijke regisseur en specialist van Vitalr is de schakel voor u als kant. We zijn de klanten dan ook graag een stapje voor.

Wij zijn:

  • Onafhankelijk
  • Betrokken
  • Kundig
  • Enthousiast en ondernemend
  • Betrouwbaar
  • Ondernemend

Binnen Vitalr is de overtuiging dat er weldegelijk bestaansrecht is voor een persoonlijke, luisterende en dienstverlenende adviseur. Het succes valt en staat met de kwaliteit van de dienstverlening en de passie waarmee mensen die diensten verlenen. Een tevreden kant is voor ons niet langer voldoende. We gaan voor een enthousiaste klant. Kennis en persoonlijke contacten met onze klanten vinden we dan ook erg belangrijk. Dit doen wij door intensieve samenwerking met onze klanten en providers.

Hoe u Vitalr uitspreekt? Gewoon als Vitaler, maar we schrijven het zonder e.

Onze specialisten

Onze specialisten

Het Vitalr team bestaat uit ervaren en enthousiaste specialisten met passie voor hun vak. We hebben oprecht aandacht voor elkaar en onze klanten. Ook volgen onze medewerkers tijdig en pro actief hun opleidingen en bijscholingen. Kom gerust eens met ons kennismaken.

Maak kennis met onze specialisten
Dig17 Gebouw klein

Meer dan 70 jaar ervaring

Vitalr is in 2020 opgericht als bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep. Met meer dan 70 jaar Vrieling ervaring op het gebied van verzekeren, arbodienstverlening en andere HR-vraagstukken weten wij wat werkt én wat niet. Op deze jarenlange ervaring bouwen wij verder. Door Vitalr worden de open vraagstukken tussen de verzekeringsoplossingen, verzuimbelgeleiding en preventie voor werkgevers bij elkaar gebracht.

Meer over Vrieling Adviesgroep
Kwaliteit

Kwaliteit

Voor Vitalr staat het begrip kwaliteit in de dienstverlening centraal. Wij borgen onze kwaliteit door middel van een gecertificeerd kwaliteitsborgingssysteem. Dit houdt ons scherp om kritisch naar onze dienstverlening te blijven kijken. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Adfiz. En onze specialisten zijn professioneel, gediplomeerd en bekwaam binnen hun vakgebied.

Meer over kwaliteit bij Vitalr

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.