HR-advies en beleid

Elke werkgever of Human Resource (HR) professional kan wel eens wat hulp of meedenkkracht gebruiken. Onze specialisten geven advies over HR-beleid of komen voor bepaalde tijd over de vloer. Zet stappen in gezond werkgeverschap met Vitalr!

Specialisten

HR-beleid

Goed HR-beleid is belangrijk voor je bedrijf om allerlei redenen. Het helpt je organisatie strategische doelen te bereiken, draagt bij aan het werven, ontwikkelen en houden van personeel. En vormt de basis voor een gezonde werkomgeving. Zodat jouw mensen zo goed en efficiënt mogelijk kunnen werken! Hulp nodig met alles of een onderdeel? Onze specialisten helpen!

Advies van Vitalr op gebied van HR

We adviseren en helpen werkgevers en HR-professionals met HR-beleid. Ook op interim-basis. Van het opzetten van een afdeling tot advies over bepaalde onderwerpen. We zorgen voor inzicht en kijken naar de kansen en risico’s van jouw personeel. We maken pijnpunten zichtbaar, maar ook de zaken die hartstikke goed gaan. Samen creëren we een sterk HR-beleid, benutten we al het potentieel van je mensen en werken aan gezond werkgeverschap.


We helpen met:

 • HR-strategie
  Visie en doelstellingen.
 • Strategisch inzetbaarheidsbeleid
  Preventie en gezondheidscampagnes.
 • Personeelsregelingen
  Zoals arbeidscontracten en -voorwaarden, personeelshandboek, functiehuis en beloningsysteem.
 • Bedrijfscultuur en -sfeer
  Omgangsvormen, leiderschap van leidinggevenden en werknemers.
 • Veiligheid op en om de werkvloer
  Denk aan de Arbowet, Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), veiligheidsonderzoeken en werkplekken.
 • Beleid en protocollen
  Beleid op re-integratie, verzuim en verzuimprotocollen.
 • Processen en instrumenten
  Ontwikkeling en doorgroeien van personeel en beoordelingsgesprekken.
 • Wet- en regelgeving
  AVG (Algemene verordening gegevensbescherming), Wet DBA (deregulering beoordeling arbeidsrelaties), WOR (Wet op ondernemingsraden) en WAB (Wet arbeidsmarkt in balans).
Naamloos 1

Passend bij wat je nodig hebt

We gaan nooit zomaar aan de slag, maar kijken wat jouw organisatie nodig heeft. We denken mee en geven advies. Dat werkt!

DSCF5521

Altijd iemand bereikbaar

Gebeurt er iets? Dan staan we direct voor je klaar. Laagdrempelig, toegankelijk en daadkrachtig. Jouw probleem pakken we aan alsof het die van ons is. Er is altijd iemand bereikbaar, zodat we snel in actie kunnen komen. Je hebt een vast aanspreekpunt dat jou en je mensen kent. Gewoon goed geregeld!

Neem contact op

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak. Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekering. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

DSCF0689

Aan de slag

HR-beleid aanpakken of interimkracht nodig? Maak een afspraak!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.