Coaching voor werknemers

Een werknemer die lekker in z’n vel zit, werkt beter en met meer plezier. Gaat het even niet, speelt er veel bij iemand of wil iemand zijn of haar verhaal kwijt? Dan kan coaching helpen. Onze gecertificeerde coaches gaan met jouw mensen in gesprek. We bieden een luisterend oor, geven handvatten en advies. Zo voorkomen we uitval en verloop!

DSCF1513

Bij stress, twijfels of terugkeer

Merk je dat iemand niet lekker in z’n vel zit, veel stress heeft of komt iemand na lange tijd terug? Dan kan een coach van Vitalr helpen. Bij wat voor reden dan ook. We luisteren, ondersteunen en zetten samen stappen. Omdat we extern zijn, voelt jouw werknemer zich vrijer om te praten. Dat is fijn! Zo weten we wat er echt speelt.

“Blije mensen brengen een betere sfeer mee, zijn productiever en meer gemotiveerd.”

Lia Soepenberg (coach bij Vitalr)

DSCF5367

Meer motivatie, productiviteit en plezier

Onze coaches geven handvatten, zodat je werknemer grip krijgt op zijn of haar leven. Daardoor krijgt hij of zij weer motivatie, voelt zich beter, wordt productiever en werkt met meer plezier. En dat straalt uit naar iedereen op de werkvloer. Onze coaches zijn direct beschikbaar. Dat scheelt wachttijd, zoals in reguliere zorg!

Zo werkt coaching bij Vitalr

1

Aanmelden

Je meldt een werknemer bij ons aan. Onze coach neemt contact op voor een kennismaking. Daarin bespreken we wat er aan de hand is en waar jouw werknemer behoefte aan heeft. Deze afspraak kan op het werk, bij Vitalr of op een neutrale plek plaatsvinden. Wat hij of zij maar fijn vindt.

2

Verdieping

In een paar sessies diepen we de hulpvraag uit. We kijken wat er precies aan de hand is. Kunnen we iemand zelf niet helpen, dan verwijzen we hem of haar door naar de juiste hulp.

3

Plan van aanpak

We stellen een plan van aanpak op. Daarin staat wat we gaan doen om jouw werknemer te helpen. Zo weten jij en jouw werknemer hoe het traject eruitziet. Duidelijk en resultaatgericht.

4

Coachgesprekken en evaluatie

We voeren gesprekken waarin we aan de slag gaan met het probleem. Door te luisteren en met technieken geven we iemand de juiste handvatten. Zodat hij of zij weer met plezier leeft en werkt! Na afloop evalueren we. Nazorg is altijd mogelijk en hangt af van de persoon en situatie.

Passend bij wat je nodig hebt

We gaan nooit zomaar aan de slag, maar kijken naar wat jouw organisatie nodig heeft. We denken mee en geven advies. Dat werkt!

DSCF5499

Altijd iemand bereikbaar

Gebeurt er iets? Dan staan we direct voor je klaar. Laagdrempelig, toegankelijk en daadkrachtig. Jouw probleem pakken we aan alsof het ons probleem is. Je hebt een vast aanspreekpunt dat jou en je mensen kent. Gewoon goed geregeld!

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak. Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

DSCF1499

Aan de slag

Coaching* voor jouw mensen? Maak een afspraak!

*De sessies berekenen we per uur. Het uurtarief is €125,- excl. btw.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.