FIT-gesprekken

Aandacht, evalueren en overleggen. Regelmatig met je mensen praten is belangrijk. Over hun functioneren en inzet, maar ook de toekomst. Zo blijf je betrokken en kun je samen kijken naar ontwikkelingen en de langere termijn. Een FIT-gesprek. Onze HR-specialisten helpen je hierbij!

DSCF5072

Functioneren, Inzet en Toekomst

Weten hoe het met je mensen gaat. Daar gaat een FIT-gesprek over. In hoofdlijnen gaan we in op 3 onderwerpen: Functioneren, Inzet en Toekomst. Maar we vragen ook hoe iemand zich voelt, wat er speelt en wat zijn of haar wensen, behoeften en ambities zijn. Het is gericht op werkplezier.

DSCF5407

Voordelen FIT-gesprek werkgever

  • Jouw werknemer voelt zich gehoord.
  • Je bent op de hoogte van wat er speelt.
  • Je kunt op tijd ingrijpen of bijsturen als dat nodig is, om verzuim of verloop te voorkomen.
  • Jouw werknemer kan zich optimaal ontwikkelen.

FIT met Vitalr

Heb je de juiste mensen of kennis niet zelf in huis? Onze HR-specialisten kunnen de FIT-gesprekken voeren met jouw mensen. Fijn! Want voor hen zijn wij objectief en neutraal. We zorgen dat ze gehoord worden en zich kunnen ontwikkelen. Wat we horen en wat opvalt koppelen we (anoniem) aan je terug. Ook doen wij zelf de communicatie met jouw werknemers.

DSCF5866

Passend bij wat je nodig hebt

We gaan nooit zomaar aan de slag, maar kijken naar wat jouw organisatie nodig heeft. We denken mee en geven advies. Dat werkt!

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak. Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

Wijzijn

Aan de slag

FIT-gesprekken voeren? Maak een afspraak!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.