Verzekeren

Met mensen in dienst, komen ook risico’s om de hoek kijken. Werknemers kunnen ziek worden of voor langere tijd uitvallen. Veel is te voorkomen, bijvoorbeeld met een collectieve zorgverzekering. Maar niet alles. En ziekte of uitval kost je als werkgever veel tijd en geld. Met een goede verzekering dek je die risico’s af. Samen kijken we wat het beste past bij jouw organisatie!

DSCF1499

Passend bij wat je nodig hebt

We gaan nooit zomaar aan de slag, maar kijken naar wat jouw organisatie nodig heeft. We denken mee en geven advies. Dat werkt!

DSCF1262

Altijd iemand bereikbaar

Gebeurt er iets? Dan staan we direct voor je klaar. Laagdrempelig, toegankelijk en daadkrachtig. Jouw probleem pakken we aan alsof het ons probleem is. Je hebt een vast aanspreekpunt dat jou en je mensen kent. Gewoon goed geregeld!

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak. Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

DSCF1331

Aan de slag

Verzekering afsluiten? Maak een afspraak!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.