Kwaliteit

Natuurlijk, kwaliteit! Als het om mensen gaat kan het niet goed genoeg zijn. We hebben de juiste papieren op zak en zijn aangesloten bij branchevereniging Adfiz. Onze specialisten zijn professioneel en gediplomeerd binnen hun vakgebied.

DSCF1618

Adfiz

Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs. Een onafhankelijk adviseur vergelijkt als enige in de markt verschillende producten van verschillende aanbieders met elkaar. Zo weet je zeker dat je het advies krijgt dat het beste bij jouw situatie past. Vitalr is onafhankelijk adviseur en aangesloten bij Adfiz.

Gecertificeerde arbodienst

Vitalr voldoet aan alle eisen van het certificatieschema van de Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodiensten (SBCA). Dit is een certificaat dat de kwaliteit en professionaliteit van arbodiensten garandeert. We zijn dus een officiële en gecertificeerde arbodienst.

We zijn ISO 9001 gecertificeerd.

DSCF1513

Melding of klacht?

We doen ons best om werkgevers en werknemers zo goed mogelijk te helpen. Toch zijn wij ook mensen en kunnen fouten voorkomen. Heb je verbeterpunten of een klacht? Laat het ons weten. In overleg met jou proberen we het op te lossen! Uiterlijk binnen 2 weken krijg je een terugkoppeling van ons.

Hier
vind je ons klachtenregelingsdocument.

Stuur een melding of klacht naar: kwaliteitsverbetering@vitalr.nl

Of per post naar:
Vitalr B.V.
T.a.v. afdeling Kwaliteit
Postbus 444
7770 AK Hardenberg

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.