Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)

Door de krappe arbeidsmarkt is het lastig om personeel bij je te houden én aan te trekken. Maar waarom vertrekken ze? Of kiezen ze voor jou als werkgever? Mensen hechten zich aan een werkplek waar ze blij van worden. En dat zit in collegialiteit, waardering, goede prestaties, groeikansen, stijl van leidinggeven en betekenisvol werken. Met een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) van Vitalr vraag je uit en breng je in kaart hoe jouw mensen in de organisatie staan!

DSCF1420

Inzicht in wat er speelt

Soms lijkt alles aan de oppervlakte koek en ei. Toch kan er van alles spelen in je organisatie wat invloed heeft op de werksfeer, verloop, verzuim, effectiviteit en productiviteit. Met het MTO toetsen we de tevredenheid, betrokkenheid, motivatie en loyaliteit van jouw werknemers.

Jaarlijkse anonieme vragenlijst

Dit doen we jaarlijks met een digitale en geheel anonieme vragenlijst. Die bestaat uit een aantal stellingen. De inhoud maken we voor elke organisatie op maat. In overleg kunnen we open vragen toevoegen aan de vragenlijst. Over een specifiek thema binnen jouw organisatie bijvoorbeeld.

DSCF1505

Onderwerpen die standaard terugkomen in het MTO

  • Bedrijfscultuur
  • Functie
  • Belastbaarheid
  • Leiderschap
  • Samenwerking
  • Ontwikkeling
  • Veiligheid
DSCF5277

Samenvatting en advies

Onze HR-specialist analyseert de ingevulde vragenlijsten. We brengen helder in kaart waar jouw organisatie goed op scoort (TOP) en waar verbeteringen liggen (TIPS). We geven advies per onderdeel en een totaaladvies voor de langere termijn. Dit presenteren we fysiek of digitaal aan HR en/of de directie.

Door de tevredenheid van jouw mensen regelmatig te onderzoeken, blijf je goed op de hoogte van wat er speelt. De werkomgeving sluit daardoor goed aan op wat jouw mensen nodig hebben. En gelukkige mensen blijven bij je!

Kosten

Algemeen MTO (één vragenlijst voor alle werknemers): € 2.995, - exclusief btw
MTO per functieniveau (uitgaande van 3 vragenlijsten): € 3.995, - exclusief btw

DSCF1596

Passend bij wat je nodig hebt

We gaan nooit zomaar aan de slag, maar kijken naar wat jouw organisatie nodig heeft. We denken mee en geven advies. Dat werkt!

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak. Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

DSCF0824

Aan de slag

MTO uitvoeren? Maak een afspraak!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.