Trainingen

Voor werkgevers, leidinggevenden en HR-professionals. Alles voor een gezonde en veilige werkomgeving. Een plek waar werknemers zich gehoord en gezien voelen. Dat is beter voor iedereen! Want dan werken jouw mensen gemotiveerder en beter. En daar pluk jij de vruchten van. Met de trainingen van Vitalr helpen we je op weg!

DSCF3658

Trainingsaanbod Vitalr

We hebben trainingen op het gebied van communicatie, verzuim, gewenst gedrag en de Wet verbetering poortwachter. Ook organiseren we trainingen op maat! Dus heb je een andere vraag? Laat het ons weten. Dan denken we met je mee.

12 DSCF3920

Passend bij wat je nodig hebt

Het is belangrijk dat de training aansluit bij dat wat jij als werkgever nodig hebt. Daarom gaan we nooit zomaar aan de slag. We hebben eerst contact en kijken wat jouw organisatie nodig heeft. Daar stemmen we de inhoud van de training op af. Dat werkt!

Leren en evalueren

Na elke training houden we een evaluatiegesprek. Was de training wat jullie ervan hadden verwacht? Kunnen we nog met iets anders helpen of is er behoefte aan een vervolgtraining? We vragen altijd om feedback. Dit houdt ons scherp en zorgt dat we jouw organisatie goed kunnen helpen.

Medewerkers behouden en aantrekken2

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak.
Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

DSCF3881

Aan de slag

Training volgen of advies nodig? Neem contact met ons op!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.