Vragen? Wij helpen u graag

Bel 0523 - 28 23 20 Contact

Collectieve zorgverzekering

Veel bedrijven bieden hun medewerkers een collectieve zorgverzekering aan. U bent dit als werkgever niet verplicht, maar zowel medewerkers als werkgevers kunnen er veel voordeel van hebben.

Voordelen collectieve zorgverzekering werkgever

Voordelen voor de werkgever

Laat u uw collectieve zorgverzekering door Vitalr verzorgen, dan heeft u als werkgever de volgende voordelen:

  • Keuze uit verschillende zorgverzekeraars: Vitalr adviseert welke zorgverzekeraar het beste bij uw organisatie past.
  • Een online vergelijker: uw medewerkers krijgen toegang tot de website om snel en makkelijk de best passende verzekering af te sluiten.
  • Benut de zorgcollectiviteit: uw zorgcollectiviteit is een belangrijk middel binnen het vitaliteitsbeleid van uw organisatie en draagt bij aan de financiering van onder andere preventieprogramma’s.
  • Geen extra werk voor u als werkgever: Vitalr verzorgt alle communicatie richting uw medewerkers, inclusief een handige zorgvergelijker. Bovendien kunnen uw medewerkers met vragen terecht bij de Vitalr zorghelpdesk.
collectieve zorgverzekering voordelen werknemer

Voordelen voor uw medewerkers

Als uw medewerkers (en eventueel hun partners) overstappen naar uw collectieve zorgverzekering profiteren zij van de volgende voordelen:

  • Korting op de premie.
  • Gebruik van de makkelijke online zorgvergelijker.
  • Persoonlijke verzekeringsadviseur bij vragen.
Zorgvergelijker nieuw

Online zorgvergelijker

Met een collectieve zorgverzekering bij Vitalr hebben uw medewerkers toegang tot uw eigen zorgvergelijker. Dit is een website waar uw collectieve zorgverzekering(en) vergeleken kan worden met de zorgverzekering die uw medewerker op dit moment heeft. Uw medewerker kan de zorgverzekering direct afsluiten of persoonlijk advies vragen aan onze zorgadviseur. Vitalr verzorgt ook communicatiemiddelen die uw medewerkers de weg wijzen naar uw eigen zorgvergelijker.

Veelgestelde vragen over collectieve zorgverzekeringen

Heeft u vragen over een collectieve zorgverzekering? Bekijk de antwoorden op de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.