Collectieve zorgverzekering

Veel bedrijven bieden werknemers een collectieve zorgverzekering aan. Dat heeft veel voordelen! Voor de werknemer en voor jou. Bij Vitalr kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten. Wij adviseren en denken mee.

Headerfoto kwaliteit2

Collectieve zorgverzekering is win-win

Met een collectieve zorgverzekering zijn de werknemers die daarvoor kiezen in je bedrijf, gezamenlijk verzekerd bij één verzekeraar. In ruil daarvoor krijgen zij korting op aanvullende verzekeringen en extra voordelen. Met deze regeling bepaal jij als werkgever welke voorwaarden gelden, zoals een aanvullende dekking. Zo weet je zeker dat jouw mensen goed verzekerd zijn en snel geholpen worden als er iets gebeurt. Daar heb jij ook baat bij!

Voordelen voor de werknemer

Rate Vitalr

Korting

Korting op de premie van een aanvullende dekking.

Support Vitalr

Makkelijk vergelijken

Gebruik van de makkelijke online zorgvergelijker.

Interview Vitalr

Persoonlijk

Persoonlijke verzekeringsadviseur bij vragen.

DSCF4968

Collectieve zorgverzekering bij Vitalr

Bij Vitalr heb je keuze uit verschillende zorgverzekeraars.
We adviseren je over welke verzekeraar het beste bij je past. Jouw mensen krijgen toegang tot de online zorgvergelijker waar ze heel makkelijk de verzekering kunnen vergelijken en afsluiten. En niet onbelangrijk: je hebt zelf geen werk van deze verzekeringsvorm! Wij regelen alle communicatie met je werknemers. Ook voor vragen kunnen zij terecht bij de Vitalr zorghelpdesk. Alles goed geregeld.

Voordelen voor de werkgever

Employee Vitalr

Secundaire voorwaarden

Het is een goede secundaire voorwaarde. Die je aantrekkelijk maakt als werkgever.

Money Vitalr

Goed voor elkaar

Jouw mensen zijn goed verzekerd en krijgen snel hulp als er iets is.

Strategy Vitalr

Gezond personeel

Het is een belangrijk onderdeel van jouw gezondheidsbeleid. Mensen blijven gezonder en langer werken.

Zorgvergelijker nieuw

Online zorgvergelijker

Met een collectieve zorgverzekering bij Vitalr hebben jouw mensen toegang tot de zorgvergelijker. Dit is een website waar zij jouw collectieve zorgverzekering kunnen vergelijken met de zorgverzekering die ze nu hebben. De werknemer kan de zorgverzekering daar direct afsluiten of persoonlijk advies vragen aan onze specialisten. Handig!

Doe de zorgvergelijker

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak. Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekering. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

DSCF9678

Aan de slag

Een collectieve verzekering voor je personeel? Neem contact met ons op!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.