Verzuim

Een werknemer die niet werkt door ziekte of letsel is in verzuim. Verzuim kost je als werkgever veel tijd en geld. Je bent verplicht om werknemers in zo’n situatie te begeleiden. Vitalr helpt organisaties bij alles wat komt kijken bij verzuim. Van snelle terugkeer en begeleiding tot verzekering. En van het in kaart brengen van risico’s in je organisatie tot trainingen. Vitalr helpt!

DSCF4886

Gecertificeerde arbodienst

Vitalr voldoet aan alle eisen van het certificatieschema van de Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodiensten (SBCA). Een certificaat dat is gemaakt om de kwaliteit en professionaliteit van arbodiensten te garanderen. We zijn dus een officiële en gecertificeerde arbodienst.

Passend bij wat je nodig hebt

We gaan nooit zomaar aan de slag, maar kijken naar wat jouw organisatie nodig heeft. We denken mee en geven advies. Dat werkt!

DSCF4921

Altijd iemand bereikbaar

Gebeurt er iets? Dan staan we direct voor je klaar. Laagdrempelig, toegankelijk en daadkrachtig. Jouw probleem pakken we aan alsof het ons probleem is. Je hebt een vast aanspreekpunt dat jou en je mensen kent. Gewoon goed geregeld!

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak. Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

DSCF5309

Aan de slag

Hulp of advies nodig rondom verzuim? Maak een afspraak!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.