RI&E en PMO

Jouw mensen zijn de bouwstenen van je bedrijf. Belangrijk dus dat ze veilig werken en gezond zijn. Met een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en Preventief Medisch Onderzoek (PMO) voorkom je ongevallen, ziekte en uitval. Fijn voor jou en je werknemers!

DSCF5367

Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Ook al is elke werkomgeving anders, elk werk kent risico’s.
Of jouw mensen nu elke dag achter een computer zitten of werken met zware machines en gevaarlijke stoffen. Overal is gevaar. Breng deze risico’s goed in kaart met een RI&E.
En voorkom ongevallen, ziekte en uitval. Vitalr helpt je daarbij!

Vraag hier jouw offerte aan
DSCF1618

Gezondheids- en veiligheidsrisico’s

Een RI&E brengt alle gezondheids- en veiligheidsrisico’s in kaart. Het gaat hier niet alleen om ongelukken. Maar ook om de effecten van tillen, lang staan of zitten, stress en onregelmatige werktijden. Na het onderzoek maak je een plan van aanpak met maatregelen die de risico’s verminderen. Dit zorgt voor gelukkigere en productievere mensen!

RI&E wettelijk verplicht

Elk bedrijf met mensen in dienst moet een RI&E opstellen. Ook als je werkt met uitzendkrachten, inhuurkrachten, stagiaires en vrijwilligers. Een RI&E en het plan van aanpak moeten getoetst worden door een gecertificeerde deskundige.

DSCF1262

Vitalr helpt met RI&E

Vitalr helpt met het opstellen en toetsen van een RI&E.
We onderzoeken de risico’s in je bedrijf en stellen een plan van aanpak op. Ook geven we antwoord op allerlei vragen rondom RI&E. Zoals het actueel houden en de communicatie met je mensen.

DSCF0863

Onderdelen PMO

Een PMO bestaat uit een vragenlijst en fysieke onderzoeken. Elke werknemer krijgt een persoonlijk gezondheidsrapport.
De vragenlijst en rapportage gaan via ons eigen onlinesysteem. Handig! Elke werknemer krijgt een persoonlijke uitnodiging en een digitaal dossier. Werkgevers kunnen ook een groepsrapportage met aanbevelingen krijgen.

Maak direct een afspraak

Passend bij wat je nodig hebt

Onze specialisten gaan nooit zomaar aan de slag. We kijken naar wat jouw organisatie nodig heeft. We denken mee en geven advies. Dat werkt!

Naamloos 1

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak.
Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

DSCF0672

Aan de slag

Hulp met jouw RI&E? Of Preventief Medisch Onderzoek doen? Maak een afspraak!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.