Verzuimbegeleiding

Gezonde en blije mensen. Als werkgever wil je natuurlijk dat je personeel fit en met plezier aan het werk is. Maar uitval is niet altijd te voorkomen. Denk aan ziekte of een ongeluk. Werkgevers hebben dan de plicht en taak om werknemers terug naar werk te begeleiden. Zo duurzaam en snel mogelijk. Vitalr helpt!

Naamloos 1

Verzuim

Als iemand niet kan werken door ziekte, heet dat verzuim.
De oorzaak kan van alles zijn. Denk aan een ongeluk, burn-out of hernia. Zodra een werknemer uitvalt komt er veel werk op jou af als werkgever. Van communicatie, registratie en administratie tot de ondersteuning terug naar werk. Dit kost je veel tijd en geld! Voor de zieke werknemer én voor jou is het fijn dat de verzuimperiode zo kort mogelijk duurt. Wij helpen daarbij.

Plichten en taken werkgever

In de Wet verbetering poortwachter staat wat werkgevers en zieke werknemers moeten doen bij uitval. Het gaat om de eerste twee ziektejaren. Met als doel: zo snel en duurzaam mogelijk re-integreren. Bekijk de Wet verbetering poortwachter. Vragen hierover? Neem contact op met onze specialisten!

Naamloos 1

Verzuimbegeleiding met Vitalr

Onze specialisten helpen je met de begeleiding van zieke werknemers. Met een abonnement dat bij jouw wensen en organisatie past. We geven advies, nemen papierwerk uit handen en begeleiden werknemers zo snel mogelijk terug naar werk. Dit doen we met eigen tools, gesprekken en in samenwerking met jou. We forceren mensen niet, we zorgen dat iemand weer duurzaam en gemotiveerd aan het werk gaat!
Zo voorkomen we dat iemand opnieuw uitvalt.

We helpen met

Team Vitalr

Begeleiding van werkgevers en zieke werknemers

Je vaste specialist zorgt voor beide partijen.
Zodat alles goed
wordt geregeld.

Employee2 Vitalr

Administratie van zieke werknemers

Alle wettelijke stappen worden doorlopen.
Zo doen we er alles aan om eventuele boetes
te voorkomen.

Presentation Vitalr

Arbeidsdeskundig onderzoek (AD)

Advies van onze arbeidsdeskundige over de opties voor
re-integratie van een zieke werknemer.

Human Vitalr

Inzet van specialisten

Afhankelijk van de situatie. Denk aan bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, psychologen, mediators, advocaten of een bedrijfsmaatschappelijke werker.

collectieve zorgverzekering voordelen werknemer

Passend bij wat je nodig hebt

We gaan nooit zomaar aan de slag, maar kijken wat jouw organisatie nodig heeft. We denken mee en geven advies.
Dat werkt!

Klop aan bij onze specialisten
DSF1733

Duurzame aanpak

Ons doel is resultaat op de langere termijn. We zetten jouw mensen nooit geforceerd aan het werk. We zoeken samen naar een oplossing die werkt voor jou en je werknemer. Zo voorkomen we dat iemand opnieuw uitvalt.

Altijd iemand bereikbaar

Valt er iemand uit? Dan komen we direct in actie. Laagdrempelig, toegankelijk en daadkrachtig. Jouw probleem pakken we aan alsof het dat van ons is. Er is altijd iemand bereikbaar, zodat we snel in actie kunnen komen. Je hebt een vast aanspreekpunt dat jou en je mensen kent. Gewoon goed geregeld!

DSCF5081

Gecertificeerde arbodienstverlener

In Nederland zijn werkgevers verplicht om samen te werken met een gecertificeerde arbodienst. Vitalr is een gecertificeerde arbodienst via SBCA (Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodiensten). De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid verstrekt het certificaat aan arbodiensten die volgens hem een goed pakket bieden. Kwaliteit staat daarin centraal. Bij Vitalr zit je dus goed!

Maak een afspraak

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak. Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

DSCF5499

Aan de slag

Zieke werknemer? We helpen je direct verder! Maak een afspraak!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.