Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Als werkgever wil je dat jouw mensen in hun kracht staan. Dat ze zich prettig voelen, maar ook alles uit zichzelf halen. Dat ze werk doen dat aansluit op hun kwaliteiten. Werknemers presteren zo beter en langer. Met onze wetenschappelijk onderbouwde tool, de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) ontdek je motivaties en potentieel van je mensen! Zet jouw mensen in hun kracht met Vitalr.

Headerfoto mw behouden en aantrekken2

Persoonlijke analyse

Jouw werknemers zijn een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. Blije en gemotiveerde mensen zorgen voor meer plezier en omzet. Maar benut je al het potentieel van je personeel wel? Welk werk past bij welke mensen? Onze PPA geeft inzicht!

We brengen kwaliteiten, functioneren, werkgedrag en motivaties van je werknemers in kaart. En optioneel het werkgedrag van een team. In een persoonlijk gesprek adviseren we jouw mensen hoe ze nog beter in hun kracht staan. Samen staan we sterk! De PPA is ook te gebruiken om sollicitanten te leren kennen.

Zo werkt de PPA

Employee Vitalr

Digitaal assessment
in 8 minuten

Werknemers vullen een vragenlijst in van 24 vragen. Dit zijn vragen over gedrag, motivatie en (samen)werken. Er bestaat geen goed of fout. Het gaat om de drijfveren van de werknemer.

Presentation Vitalr

Rapportage
per werknemer

De werknemers krijgen een uitgebreide rapportage met zijn of haar kwaliteiten en aandachtspunten. Zo staan ze meer in hun kracht. Ze zijn vrij om dit met jou als werkgever te delen.

Interview Vitalr

Interview
met assessor

In een persoonlijk gesprek nemen we het rapport met de werknemer door. We vertalen inzichten naar de praktijk en geven de werknemer advies.

“De PPA geeft inzicht in mijn gedrag, maar ook in dat van mijn collega’s. Heel fijn! Zaken vallen hierdoor echt op zijn plek. Nu werken we nog beter samen.”

Jan Dirk Steenbergen (Klok Dakkapellen)

Onze specialisten

Teamanalyse

Met een teamanalyse breng je het werkgedrag van een team in beeld. Het geeft inzicht in hoe het team het best kan worden aangestuurd. Hoe je een team in beweging krijgt en wat er nog ontbreekt. Alles voor een topteam! En het is ook handig voor het aannemen van nieuwe mensen.

Wetenschappelijk bewezen

Onze PPA en bijbehorende uitkomsten zijn wetenschappelijk en psychologisch getest. De uitkomsten zijn geldig en betrouwbaar.

11 DSCF3901

Kosten PPA

Onze specialisten komen graag langs voor een uitgebreide analyse in jouw organisatie. Maar de kosten zijn natuurlijk ook niet onbelangrijk. Een persoonlijke analyse kost €324,50 per werknemer. Ga je liever voor een teamanalyse? Dan kost dit €1250,- per team (max. 10 personen).


Advies over welke analyse bij jouw organisatie past?

Onze specialisten helpen je verder

Alles voor jouw personeel

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak. Advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing! Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren.

DSCF5550

Aan de slag

Het maximale uit jouw mensen halen? Maak een afspraak!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.