Vragen? Wij helpen u graag

Bel 0523 - 28 23 20 Contact

Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Als werkgever doet u er alles aan om een zo prettig mogelijke werkomgeving te creëren voor uw medewerkers. Een omgeving waar medewerkers zich op hun gemak voelen en waar ze werk doen dat aansluit op de kwaliteiten van de medewerker. Dit maakt dat medewerkers beter presteren en langer blijven werken. Maar wát zijn de kwaliteiten van uw medewerker? En hoe sluit u het werk aan bij de kwaliteiten van uw medewerker? Met de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Vitalr komen u én uw medewerker erachter.

Hoe werkt het?

Met de Persoonlijke Profiel Analyse brengt Vitalr snel en betrouwbaar de kwaliteiten, het functioneren, het werkgedrag en de motivatoren van uw medewerkers inzichtelijk. Als uw medewerkers en u (als werkgever) deze punten helder hebben, is het mogelijk uw medewerkers in hun kracht te zetten en ontwikkelpotentieel te benutten. Zo functioneert iedereen het beste, op ieders eigen manier. De PPA is ook een effectief middel om uw sollicitanten beter te leren kennen.

Stappenplan

Employee Vitalr

Digitaal assessment in
slechts 8 minuten

Uw medewerker vult een vragenlijst in met 24 vragen. Er bestaat geen goed of fout, het gaat om eigen voorkeuren van de medewerker.

Presentation Vitalr

Gedetailleerde
rapportage

Uw medewerker krijgt een rapport met zijn of haar werksterkten en is vervolgens vrij om dit te delen met u als werkgever.

Interview Vitalr

Interview met assessor

Het rapport wordt in een persoonlijk gesprek doorgenomen met de medewerker. Tijdens het gesprek worden inzichten vertaald naar de praktijk.

3

Hoe sterk is uw team?

Als werkgever kunt u kiezen voor de optie waarbij uitsluitend uw medewerkers een persoonlijke analyse ontvangen. U kunt – daar bovenop – kiezen voor een teamanalyse. Alle analyses van uw medewerkers in het team worden samengevoegd. Op die manier krijgt u het (werk)gedrag van uw team in beeld. Dit geeft u als werkgever handvaten hoe u het team het beste kunt aansturen en in beweging krijgt en houdt. Ook kan dit uitkomst bieden als u een nieuwe medewerker aanneemt.

Wetenschappelijk bewezen

De PPA is niet zomaar een test. De test die Vitalr inzet is uitvoerig wetenschappelijk getest om betrouwbaarheid en validiteit als psychologische test te bepalen.

11 DSCF3901

Meer informatie?

Voor meer informatie of een offerte neemt u contact op met onze assessor Renate Grote Gansey.

Neem contact op met Renate

De Persoonlijke Profiel Analyse is een initiatief van:

Logo Valenth 370x100px
Vitalr 370x100px

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.