Nieuws

John schnobrich Fl Pc9 Voc J4 unsplash 1

10 jan.

Dit betekent het coalitieakkoord voor HR

Het eindrapport van de commissie Regulering van Werk (commissie-Borstlap) en het hoofdstuk ‘Arbeidsmarkt, inkomensverdeling en gelijke kansen’ uit het...

Artikel foto

17 aug.

Aanvragen STAP-budget kan vanaf 1 maart 2022

Iedereen in Nederland die regie wil nemen over zijn eigen loopbaan en zich wil ontwikkelen, kan vanaf 1 maart 2022 aanspraak maken op een STAP-budget van maximaal 1.000 euro per jaar.

Artikel website

29 jul.

De verlofvormen rond zwangerschap en ouderschap: zo zit het

Voor zwangerschap, bevalling en ouderschap bestaan er een aantal verlofvormen voor zowel de zwangere werknemer als haar partner. Wat houden de verlofvormen en de aanpassingen ervan in?

Ontwerp zonder titel

23 jul.

Nieuwe transitievergoeding en cumulatieve ontslaggrond komen op stoom

Het ontslagrecht is de laatste jaren flink in beweging geweest. Dat geldt onder andere voor de transitievergoedingen en de zogeheten cumulatieve ontslaggrond.

DSF1327

30 jun.

Is het eigenrisicodragerschap in 2022 voor u nog wel interessant?

Onlangs is het wetsvoorstel voor wijziging van de Wet financiering sociale verzekeringen (Wfsv) aangenomen. Hoeveel invloed heeft dat op uw premie?

DSF1478

03 mrt.

Strategie onmisbaar voor verzuim- en vitaliteitsbeleid

Wie het verzuim in de organisatie wil terugdringen en gezondere medewerkers wil hebben, komt er niet alleen met fruit en een bewegingsapp. Weten wat werkt?

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.