Zomer betekent drukte op de camping. Vakantiekrachten werven? Een uitdaging! Zeker met de arbodienstverplichting. Goed nieuws: wij hebben wat jij nodig hebt. Op maat gemaakte oplossingen voor seizoensbedrijven zoals die van jou.

Onze diensten? Jouw zomerpersoneel voldoet aan de arbodienstverplichtingen, zonder automatisch in jouw verzuimverzekering te belanden. Zo behoud jij de dekking voor je vaste team en bespaar je op de kosten van seizoenswerkers.

Verzuimverzekering op maat. Voor elk bedrijf.
Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf hebt, ziekteverzuim beheren blijft een uitdaging. Maar met een verzuimverzekering? Financiële bescherming tegen de kosten van langdurig ziekteverlof. Denk aan loondoorbelasting, vervangingskosten en verminderde productiviteit. Een slimme zet. Een investering in het welzijn van jouw team en de continuïteit van jouw bedrijf.

Drie redenen om een verzuimverzekering af te sluiten.

  1. Financiële bescherming. Ziekteverlof dekking beschermt je cashflow. Geen onverwachte uitgaven.
  2. Productiviteit behouden. Snelle toegang tot zorg. Herstel versnellen. Impact van afwezigheid minimaliseren.
  3. Wettelijke naleving. Verzuimverzekeringen helpen je aan de wet te voldoen. Boetes voorkomen. Een goede reputatie behouden.


Klaar voor een zorgeloze zomer? Wij staan voor je klaar!