Vragen? Wij helpen!

Bel 0523 - 28 27 37 Contact

Onze kennis voor u

Heeft u een uitdaging op het gebied van uw medewerkers? Wij helpen u met praktisch advies. Denk bijvoorbeeld aan onze diensten op het gebied van:

Vitalr adviesscan

Uw grootste bedrijfskapitaal: uw medewerkers. Het is heel belangrijk om goede medewerkers aan te trekken en vast te houden. Dat kan best lastig zijn in deze tijd. Ook omdat medewerkers langer door moeten werken en (leefstijl gerelateerde) gezondheidsproblemen toenemen. Daarnaast spelen er allerlei complexe wetten en regels rondom personeel. Dit maakt van HR een complexe discipline in uw organisatie. Terwijl die tijd beter besteedt kan worden om vraagstukken te beantwoorden als: wat is de juiste strategie voor mijn organisatie om aan enthousiaste en toekomstbestendige medewerkers te werken? Vitalr biedt inzicht in de kansen en risico’s van de medewerkers in uw organisatie en de verzekerbare oplossingen rondom uw medewerkers. Lastig en tijdrovend? Start vandaag nog met de Vitalr adviesscan en u maakt het uzelf een stuk makkelijker!

Medewerkers behouden en aantrekken2

Werkgevers Vitaalpakket

Investeren in vitaliteit zorgt voor gezonde en productieve medewerkers, dat hoeven we niemand uit te leggen. Toch zien we dat het veel werkgevers niet lukt om hiermee op een goede manier aan de slag te gaan. Soms ontbreekt tijd, soms kennis. Een gemiste kans! Daarom bieden we het Werkgevers Vitaalpakket: volledige ontzorging op het gebied van gezond en vitaal werkgeverschap. En dit alles voor een vast bedrag per medewerker.

Meer over het Werkgevers Vitaalpakket

Meer weten?

Maak eens een afspraak met één van onze specialisten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.