Vragen? Wij helpen u graag

Bel 0523 - 28 23 20 Contact

Vitalr adviesscan

De Vitalr adviesscan verbindt alle informatie rondom uw medewerkers met elkaar, waardoor u inzicht & de oplossing krijgt in uw kansen en risico’s. Gaat u daarmee aan de slag? Dan blijven uw medewerkers enthousiast, betrokken én gemotiveerd.

We geven helder en duidelijk inzicht hoe de menskant van de organisatie ervoor staat en hoe de kansen en risico’s van uw belangrijkste arbeidskapitaal 'de mens' aangepakt kunnen worden. Er komt nadrukkelijk naar voren wat de (financiële) risico’s zijn en wat het u op kan leveren indien deze risico’s op de korte en lange termijn worden aangepakt.

In 4 stappen inzicht & de oplossing in uw kansen & risico’s

Deskundig in succesvol menselijk kapitaal

1

Inzicht (inventarisatie)

Om een compleet beeld en goed inzicht van de menskant van uw organisatie te krijgen hebben we informatie van u nodig. Aan de hand van een checklist (die u vindt in een online portaal) vragen we de benodigde gegevens, zoals leeftijdsopbouw personeelsbestand, functieprofielen, arbeidscontracten en verzuimprotocollen bij u op. Als we deze gegevens hebben ontvangen vindt het eerste gesprek plaats.

Wat speelt er binnen uw organisatie? We gaan in gesprek met directieleden, OR, leidinggevenden en medewerkers. In deze gesprekken brengen we de status van de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en organisatie in kaart.

2

Analyse (onderzoek)

Aan de hand van de aangeleverde gegevens en de gevoerde gesprekken maken wij een analyse van de HR-bedrijfsprocessen en duurzame inzetbaarheidsstatus van uw organisatie en medewerkers. Deze analyse nemen wij op in ons adviesrapport, samen met een bondige samenvatting en een duidelijk plan van aanpak.

3

Overzicht (presentatie en advies)

U ontvangt het adviesrapport met daarin de analyse van uw organisatie met alle kansen en risico’s op het gebied van uw medewerkers. De uitkomsten presenteren wij aan de directie, HR en andere belanghebbenden binnen uw bedrijf.

4

Regie en uitvoering (plan van aanpak)

In het plan van aanpak staan adviezen. Bij de uitvoering hiervan staat u er natuurlijk niet alleen voor. Samen bepalen we de vervolgstappen. U kunt er (deels) zelf mee aan de slag, wij kunnen ook de volledige regie op ons nemen. De keuze is aan u!

En als u denkt dat u alles zelf moet betalen? Vitalr bekijkt voor u de financieringsmogelijkheden. Bijvoorbeeld bij uw verzekeraar(s) of subsidies. Op deze manier maken we het voor u nog wat makkelijker én betaalbaarder.

Voorkom kosten met de Vitalr adviesscan

U herkent het vast wel; een kleine gebeurtenis op de werkvloer kan uitlopen tot een vervelende kostbare situatie. Bekijk in deze video hoe een kleine gebeurtenis uitloopt tot een hoge kostenpost voor een bedrijf, én hoe dat voorkomen had kunnen worden met de inzet van Vitalr.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
Vitalr adviesscan

Welke uitdagingen zijn er?

De uitdagingen die de specialisten van Vitalr dagelijks tegenkomen op een rij:

  • Ouder wordende arbeidspopulatie
  • Langer doorwerken
  • Krapte op de arbeidsmarkt
  • Lastig om talent vast te houden
  • Leefstijlgerelateerde gezondheidsproblemen
  • Veranderende wet- en regelgeving
  • Eigen verantwoordelijkheid en eigen regie van/door medewerkers
  • Stijgende en onverwachte kosten
  • Veel verschillende aanspreekpunten op gebied van zorg en inkomen

Organisaties die sturen op vitale medewerkers...

Team Vitalr

…kunnen gemotiveerd personeel behouden en aantrekken.

Rate Vitalr

…hebben minder verzuim en lagere faalkosten.

Employee Vitalr

…kunnen het aanwezige talent optimaal benutten.

Employee2 Vitalr

…maken meer winst met toekomstbestendige medewerkers.

Kennismaken met Vitalr?

Maak eens een afspraak met één van onze specialisten.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.