Vragen? Wij helpen u graag

Bel 0523 - 28 23 20 Contact

Werkgevers Vitaalpakket

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van iedere organisatie. Wie goed voor zijn collega’s zorgt, ziet dat meteen terug in de sfeer en prestaties op de werkvloer. Investeren in vitaliteit zorgt voor gezonde en productieve medewerkers. Het lijkt dus vanzelfsprekend dat het ontzettend belangrijk is om continu vinger aan de pols te houden. Toch lukt dat niet altijd en overal. Regelmatig zien we dat de tijd of de kennis ontbreekt. Met alle gevolgen van dien… Een gemiste kans! Daarom bieden we het Werkgevers Vitaalpakket.

Complete ontzorging

Wij bieden jouw organisatie volledige ontzorging op het gebied van gezond en vitaal werkgeverschap voor een vast laag bedrag van slechts € 62,50 euro per medewerker.

Je kunt het zien als een soort abonnement op vitaliteitsbeleid. Compleet, gedegen en volledig afgestemd op specifieke wensen en omstandigheden. Écht maatwerk dus! Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en continuïteit. We stellen voor jullie alles in het werk om het vitaliteitsbeleid bij jouw organisatie zo optimaal mogelijk vorm te geven.

* De genoemde prijs per medewerker per jaar, geldt vanaf 10 medewerkers.

DSCF5392

Wij zorgen onder meer voor:

  • aansluiting op een gecertificeerde arbodienst
  • afnemen van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
  • een digitaal gezondheidspaspoort per medewerker
  • leefstijlgesprekken en adviezen
  • toegang tot een onafhankelijke zorgvergelijker
  • direct inzicht in verzuiminformatie en statistieken


Wij gaan graag met jullie op weg naar gezond en vitaal werkgeverschap!

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over het Werkgevers Vitaalpakket vrijblijvend contact met ons op.

Het Werkgevers Vitaalpakket is een initiatief van:

Buro Vitaal 370x100px
Fizie 370x100px
Vitalr 370x100px

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.