De 5 grootste misvattingen over verzuim

Verzuim is een uitdaging voor elke werkgever. Een zieke werknemer kost jou als werkgever veel geld. Gemiddeld € 250,- per dag. Het is dus slim om je als werkgever goed te verzekeren tegen verzuim. Vitalr helpt je hierbij. In onze whitepaper hebben we de 5 grootste misvattingen over verzuim voor je op een rij gezet.

Group 10

Download onze whitepaper over verzuim

Als werkgever wil je natuurlijk dat je personeel fit én met plezier aan het werk is. Maar uitval is niet altijd te voorkomen. Denk aan ziekte of een ongeluk. De 5 grootste misvattingen over verzuim hebben we in onze whitepaper voor je op een rij gezet.

DSCF1003

Omgaan met verzuim

Bij Vitalr vind je alles voor jouw personeel onder één dak. Als werkgever ben je natuurlijk altijd op zoek naar manieren om je organisatie te verbeteren. Door te investeren in het welzijn van jouw medewerkers neemt verzuim af en productiviteit toe. In de whitepaper geven we jouw bedrijf tips om met verzuim om te gaan.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.