Vitalr en Fizie gaan samen verder onder: Vitalr

Vanaf 20 november 2023 gaan Fizie en Vitalr officieel verder onder Vitalr. Gezond werkgeverschap en verzuim. Twee dingen die je eigenlijk niet los van elkaar kunt zien. Daarom slaan we de handen ineen. De nieuwe website met complete dienstverlening is alvast live. Neem een kijkje of luister naar Guido's verhaal over de overgang!

Voorheen klant van Fizie

Alle mensen en contactpersonen van Fizie zijn overgegaan naar Vitalr. Was je klant van Fizie? Dan houd je dus de contactpersonen die je kent. Ook alle diensten van Fizie zijn overgegaan naar Vitalr. Eigenlijk is alles hetzelfde, behalve de naam en de stijl. Heb je vragen over de overgang? Stel ze gerust aan jouw accountmanager!

Vitalr: alles voor jouw personeel onder één dak

Alles voor jouw personeel. Van uitval voorkomen tot alles regelen als iemand toch uitvalt. Met advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Een totaaloplossing!

Vitaliteit
Advies, analyses en trainingen. Zorg goed voor jouw personeel! Ga aan de slag met gezond werkgeverschap.

Verzuim
Begeleiding, advies, administratie en trainingen. Wij helpen met alles wat komt kijken bij verzuim.

Verzekeren
Verzekeringen voor jou en je personeel. Bescherm jezelf en je mensen!