Met de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) brengen Vitalr en Valenth (voorkeurs)gedrag en het ontwikkelpotentieel van mensen in kaart.

"De samenwerking tussen Vitalr en Valenth is bijna als vanzelfsprekend. We kennen elkaar al jaren en versterken elkaar", aldus Guido van Zijl (Vitalr). "Onze dienstverlening sluit goed op elkaar aan. Samen kunnen we onze klanten nog beter bedienen", zegt Mark van Lenthe (Valenth). Waar Vitalr zich richt op de vitaliteit van mens en organisatie, begeleidt Valenth organisaties en medewerkers in het realiseren van doelen. Het gezamenlijke uitgangspunt: van persoonlijke ontwikkeling naar collectieve groei.

Met de Persoonlijke Profiel Analyse als vertrekpunt helpen we organisaties met prestatiemanagement.

Renate Grote Gansey

Persoonlijke Profiel Analyse

De samenwerking tussen Vitalr en Valenth richt zich op het inzichtelijk maken van het potentieel binnen organisaties. Met behulp van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) brengen we (voorkeurs)gedrag en het ontwikkelpotentieel van mensen in kaart. Aan de hand van deze wetenschappelijke inzichten stelt de PPA ons, samen met onze opdrachtgevers, in staat om te werken aan persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Op teamniveau laat de PPA zien welke dynamieken je kan verwachten. Gedragsstijlen, drijfveren en denkpatronen worden aan elkaar gekoppeld met als doel om de onderlinge samenwerking te verbeteren én de ambities van de organisatie waar te maken. Renate Grote Gansey van Vitalr: "Met de Persoonlijke Profiel Analyse als vertrekpunt helpen we organisaties met prestatiemanagement."

Platform talentassessments

"We zijn blij met de samenwerking die we hebben met onze leverancier Thomas International", zegt Mark. "Hun platform voor talentassessments helpt uiteenlopende organisaties over de hele wereld om prestaties te verbeteren." Marlies Kreukniet van Thomas International is ook blij met de samenwerking: “Wij combineren technologie, psychologie en data om uiteenlopende eigenschappen van mensen te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen die Vitalr en Valenth kunnen inzetten voor persoonlijke- en teambegeleiding."

Meer weten over de Persoonlijke Profiel Analyse of samenwerken? Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op.