Zijn jouw medewerkers levenslang inzetbaar en wat kun jij hierin als werkgever en organisatie betekenen? Werknemers moeten langer doorwerken, organisaties moeten wendbaar zijn om te overleven in onze snel veranderende wereld en iedereen heeft belang bij werkplezier en een laag ziekteverzuim.

Prof. Dr. Annet De Lange, Hoogleraar Succesvol ouder worden op het werk, vertelde met veel energie en passie aan ruim 50 aanwezigen van bedrijven uit de regio Zwolle hoe werkgevers hun medewerkers kunnen stimuleren om eigen regie te nemen over hun duurzame inzetbaarheid.

Tijdens deze inspiratiesessie georganiseerd door Fizie, Vitalr, Vrieling Verzekeringen en ABC Pensioen van Vrieling Adviesgroep kwamen theorieën, mythen en feiten over generaties, levensfase en levensgebeurtenissen op de werkvloer aan bod. Wist jij bijvoorbeeld dat generatieverschillen op het werk niet bestaan? Al squattend met de groep behandelde Annet de Lange deze middag verschillende thema’s.