Samen met haar vriend woont ze in Valthe, een - zoals ze zelf aangeeft - heerlijk klein en gemoedelijk dorp middenin in de Drentse bossen. Ze omschrijft zichzelf als enthousiast, nieuwsgierig en sociaal en wil zich inzetten voor meer plezier en betrokkenheid op de werkvloer. Sinds september onderdeel van team Vitalr. Hoog tijd dus om eens te polsen wat haar eerste indruk is en wat we van haar mogen verwachten.

Lisa, welkom bij Vitalr! Vertel eens, wie ben je?

Dank je wel! Nou mijn naam kennen jullie inmiddels haha. Verder ben ik 28 jaar oud en woon ik samen met mijn vriend Niels in Valthe. Een plek waar ik naast mijn fulltime baan echt mijn rust vind. Ik hou van gezelligheid, spelletjesavonden en een goed glas wijn. Verder mag ik graag in de natuur zijn. Wandelen, hardlopen, wielrennen als het maar met m'n neus in de wind is. De afgelopen jaren heb ik in verschillende functies binnen het HR-vakgebied gewerkt. Door de ervaring die ik heb mogen opdoen weet ik goed wat ik wil en waar ik voor sta. Ik heb heel veel zin om mijn kennis in te zetten en uit te breiden in mijn functie en werkzaamheden bij Vitalr.

Hoe ben je bij Vitalr terecht gekomen?

Via mijn vriendin Mirella kende ik Vrieling Adviesgroep. Zij werkt voor het onderdeel ABC Pensioen. Zodoende wist ik ook dat Vrieling een betrouwbare en goede werkgever is. Na mijn sollicitatie werd een gesprek gepland met Guido en Jolanda. De klik voelde ik meteen en gelukkig was dat wederzijds. De manier waarop er over Vitalr werd verteld, de gemoedelijke sfeer die ik proefde en de mogelijkheden tot ontwikkeling was wat me aantrok in de functie. Na de eerste kennismaking is het ook allemaal snel gegaan. Erg blij om nu onderdeel van dit team te mogen zijn.

Hoe heb je de eerste weken ervaren?

Als heel positief. Meteen in de eerste week heb ik kennisgemaakt met alle medewerkers van Vrieling. Nu door te zwaaien op afstand, in plaats van de gebruikelijke handdruk, maar helemaal prima! Iedereen is erg behulpzaam en geïnteresseerd. Verder is er veel ruimte voor humor en plezier. Er wordt hard gewerkt, maar tussendoor ook veel lol gemaakt. Mede hierdoor voel ik me heel welkom en thuis. Inmiddels werken we grotendeels vanuit huis, maar de betrokkenheid vanuit collega's is er niet minder door. Er is ondanks de fysieke afstand oog voor elkaar. Kortom, ik kijk terug op een mooie eerste periode.

Wat ga je bij ons doen?

Samen met Jolanda ga ik me voornamelijk bezighouden met de Vitalr Scan bij werkgevers. Ik verbind alle informatie rondom werknemers en het menselijk kapitaal met elkaar, waardoor er inzicht verkregen wordt in de kansen en risico's binnen bedrijven. Op basis van dit inzicht maak ik een adviesrapport en presenteer ik de uitkomsten. Ik vind het belangrijk dat dit advies open en helder wordt gegeven. Hierdoor geef ik de werkgever echt handvatten om mee verder te gaan. Ook help ik ze met een plan van aanpak en prioritering in de te nemen acties. Een werkgever kan mij daarnaast ook bellen als hij/zij een objectief advies wil over strategisch HR-beleid, medewerkersbetrokkenheid en bij vragen over verzuim of collectieve zorgverzekeringen.

Wat zijn je verwachtingen?

Ik verwacht veel uitdaging te hebben in deze functie en in dit team. Er wordt veel vrijheid geboden en ruimte om mezelf te ontwikkelen. Zo staat de eerste opleiding volgende maand al gepland en ga ik een aantal vakdiploma's halen om m'n kennis uit breiden. Mijn verwachting is dat we als team alleen maar kunnen groeien, met ieder zijn/haar eigen specialisme en kracht. Verder hoop ik dat we vooral veel lol blijven hebben en elkaar blijven versterken.

Team Vitalr


Kennismaken met Lisa?
Lisa Goelema, HR-analist
l.goelema@vitalr.nl

0523 – 20 23 20