Vragen? Wij helpen u graag

Bel 0523 - 28 23 20 Contact

HR-Advies

Bij Vitalr begrijpen wij dat uw organisatie soms behoefte heeft aan HR-expertise. Daarom bieden wij niet alleen advies en ondersteuning, maar plaatsen wij ook onze eigen hooggekwalificeerde HR-experts binnen uw organisatie.

DSCF5866

Actief aan de slag met HR?

Heeft u specifieke HR-expertise nodig om complexe vraagstukken op te lossen? Of wilt u uw bedrijf voorzien van extra tijdelijke HR-ondersteuning? Onze HR-experts staan klaar om u en uw medewerkers te helpen. Met onze expertise pakken wij niet alleen langlopende dossiers aan, maar denken wij ook proactief mee over het ontwikkelen en uitvoeren van uw HR-beleid. Wij begrijpen dat het totale plaatje van cruciaal belang is. Zowel voor de gezondheid en continuïteit van uw organisatie als voor het welzijn en de tevredenheid van uw medewerkers.

Waar mogen wij u bij ondersteunen?

  • HR-beleid ontwikkelen
  • Het opstellen van arbeidscontracten
  • (Verzuim)protocollen en -beleid
  • Opleiding & loopbaanplanning
  • Werving en selectie
  • Opstellen van een personeelshandboek
  • Wet- en regelgeving


De HR-scan
Onze experts beginnen met een grondige analyse van de huidige HR-situatie in uw bedrijf. Dit stelt hen in staat om een concreet HR-advies op maat te formuleren. En als u dat wenst, brengen wij dit advies direct in de praktijk. Op deze manier zorgen wij niet alleen voor het succes van uw bedrijf, maar vooral ook voor het welzijn van uw medewerkers. Bij Vitalr geloven we in deskundige, enthousiaste - en toekomstgerichte medewerkers. En dat vraagt om meer dan alleen vinkjes te zetten in protocollen, maar door in gesprek te gaan én te blijven.

Alle kennis binnen handbereik
Doordat onze HR-experts in-house werken, fungeren zij als de ogen en oren van uw organisatie. Ze staan letterlijk naast uw medewerkers bij het koffiezetapparaat en ontmoeten hen tijdens de pauzes. Hierdoor zijn ze goed op de hoogte van wat er speelt en kunnen ze snel reageren wanneer dit nodig is.

Onze HR-experts zijn toegewijd aan het voorkomen van verzuim binnen uw bedrijf. Ze beschikken over de benodigde expertise en kunnen te allen tijde terugvallen op ons uitgebreide netwerk van specialisten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf de beste in-house HR-ondersteuning krijgt die het verdient.

DSCF5521

Meer informatie?

Ontmoet Lisa, een van onze toegewijde HR-specialisten die met passie werkt aan het versterken van mens én organisatie. Met haar jarenlange ervaring en brede kennis van het HR-vak, kan zij complexe vraagstukken oplossen en uw bedrijf voorzien van de benodigde – al dan niet tijdelijke - HR-ondersteuning.

Neem contact op

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.